Σχετικά με εμάς

Γιατί να μας επιλέξετε; / Ποιοι είμαστε;

Το EasyDent είναι ένα ιδιωτικό οδοντιατρείο που παρέχει υψηλές αποκλειστικές υπηρεσίες, βρίσκεται στα Πετράλωνα, δίπλα στο σταθμό του Ηλεκτρικού, στην καρδιά της Αθήνας.

Το οδοντιατρείο, καλύπτει όλους σχεδόν τους τομείς της οδοντιατρικής και συνεργαζόμαστε με μια πολύ έμπειρη ομάδα διαφορετικών ειδικοτήτων για τη ολοκληρωμένη κάλυψη των οδοντιατρικών σας αναγκών. Υπεύθυνος του ιατρείου είναι ο Λυκούργος Διατσίδης.

Η κλινική μας απασχολεί εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό που θα φροντίσει να κάνει την οδοντιατρική σας φροντίδα μια ευχάριστη εμπειρία. Χρησιμοποιούμαι εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, όπως, λέιζερ και ψηφιακές ακτινογραφίες, υπερσύγχρονες οδοντιατρικές μονάδες και όλες οι εργασίες γίνονται με ψηφιακή αποτύπωση χρησιμοποιώντας scanner (3shape trios). Στον χώρο αποστείρωσης ιδιαίτερη έμφαση δίνουμε στην ασηψία και απολύμανση κάθε εργαλείου που χρησιμοποιούμε.

Συνεργαζόμαστε με υψηλά καταρτισμένους οδοντοτεχνίτες. Εργαζόμαστε με εξαιρετικά προικισμένο και έμπειρο οδοντοτεχνίτη (κεραμιστές) για να πετύχουμε όμορφα αποτελέσματα. Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα υλικά για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αισθητικό αποτέλεσμα και ταυτόχρονα μακροζωία.

Ο προσεκτικός κοινός προγραμματισμός θα οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα που πάντα θέλατε. Το ιατρείο μας, είναι σε θέση να παρέχει υπηρεσίες στα Αγγλικά και στα Ελληνικά.

Προσφέρουμε εξαιρετική άνεση και εκλεπτυσμένο περιβάλλον με την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών. Το αποτέλεσμα είναι μια οδοντιατρική εμπειρία που είναι αναμφισβήτητα εξαιρετική. Προσφέρουμε όλα τα απαραίτητα για τα δόντια σας με απρόσκοπτο, υποδειγματικό, κομψό τρόπο από το πρώτο σας τηλεφώνημα μέχρι το τέλος της θεραπείας σας.

Το φιλικό προσωπικό μας θα σας φροντίσει καθ’ όλη τη διάρκεια και θα διασφαλίσει να αισθάνεστε άνετα. Απολαύστε ένα ωραίο φλιτζάνι τσάι ή ένα δροσιστικό ποτό στην άνετη αίθουσα αναμονής μας όσο περιμένετε το ραντεβού σας.